Missió

Utilitzo tres tipus de coaching, el co-active coaching , el clean coaching i el coaching quàntic (terme propi) per donar direcció i acompanyar a persones que estan compromeses amb el seu creixement. Veig que hi ha tres tipus de persones:

A. Dormen: Les persones que “dormen” son inconscients de la Realitat més interna i viuen víctimes de les circumstàncies externes. B. Desperten: Les que desperten a la seva realitat interna assumeixen la seva responsabilitat i busquen impulsar el seu creixement. C. Flueixen: Les persones que Viuen Despertes, flueixen contínuament en harmonia i sense friccions amb el que la Vida els presenta en cada moment.

Em dirigeixo als que desperten, doncs és quan un assumeix la responsabilitat de la seva vida i comença a comprometrer's amb el seu creixement. Els altres tipus  no necessiten cap coach (per motius diferents).

Visió

Veig el coaching com un instrument per recuperar la Confiança amb el Ser més autèntic i treure el potencial de les persones (claretat, motivació, compromís, acció, resultats, aprenentatge i satisfacció). Veig el coach com algú que fa de pont entre la personalitat i l'ànima (més enllà de la ment) de la persona, de manera que li sigui més fàcil aconseguir els seus reptes més importants.

Valors

Abraço tots els valors de The Coaches Training Institute (CTI), escola que m'acredita com a Certified Professional Co-Active Coach. A més a més la meva particular manera de fer coaching s'impregna d'integritat, valentia i la brevetat.

Integritat:
Procuro ser fidel als meus valors d'autenticitat, sinceritat i fidelitat, als compromisos que adquireixo i a les idees que m'inspiren com a ser humà.

Valentia:
Crec que el principal obstacle a treure el potencial que tenim és la por i la manca de consciència. Per superar la por cal que connectem amb la nostra intuició i que ens atrevim a anar més enllà del que creiem que és possible. Si fas coaching amb mi t'ajudaré a connectar més profundament amb tu i t'empentaré fora de la teva zona de confort. És allà on es produeix la transformació i el creixement de debò.

Brevetat:
Les meves sessions son intenses, directes i sense floritures. Crec que el meu client és una persona madura, creativa i plena de recursos que només necessita l'empenta decidida i en la direcció correcta d'un coach.