Coaching Quàntic

Clica aquí para ver la última actualización sobre Coaching Cuántico

Coaching Quàntic està basat en la pràctica de Matrix Energètics (on m’he format). Bàsicament el coaching quàntic és la “magia” que experimenta el client quan el Sentiment i la Intenció del coach s’uneixen en un instant i es disolen en una entrega sense expectatives.

NOTA: Durant un temps vaig oferir aquest servei de manera gratuïta. Aro ho utilitzo (si cal) en les sessions de coaching regulars.

Carme Autònoma
L’endemà mateix ja vaig començar a percebre canvis.

Fa un parell de mesos vaig rebre una sessió gratuïta de Coaching Quàntic a càrrec d’en Sergi. Estava en un moment molt crític, d’aquells en què et sents encallat i no saps com desfer el nus, o enfocar la situació d’una altra manera. D’entrada, les breus indicacions que em va donar en Sergi al principi de la sessió –amb molt de saber fer i molta connexió–, ja em van ajudar a veure clar, de manera gairebé instantània i sense haver d’explicar res, quin era el motiu principal del problema que volia resoldre –motiu que, curiosament, no era el que jo em pensava fins llavors! L’endemà mateix ja vaig començar a percebre canvis en la situació que havia posat com a tema a resoldre. És com si s’hagués fet un clic en algun lloc i tot plegat s’estigués reconduint i enfocant d’una manera nova, molt més harmònica i amb molta naturalitat. Amb el pas dels dies (i encara ara), vaig poder comprovar que realment hi havia hagut un gir important cap a millor després d’aquella brevíssima sessió. (CPO).

El resultat sol ser una expansió subtil (quàntica) de Consciència o una re-configuració de la informació (Llum) que és el client. A nivell físic el client sovint sent que perd l’equilibri o que l’invaeix una sensació nova per dins. A nivell pràctic el problema canvia (i a vegades es disol com per art de màgia) doncs el client ha canviat.

Wege ins Herz

La magia es pot explicar científicament amb els últims descobriments de la física quàntica. I partint d’aquests descobriments és possible fer un Coaching subtil i transformador (més inclús que el Clean Coaching doncs amb el Coaching Quàntic es pot accedir a informació del passat i del futur, de diferentes dimensions paral.leles, d’importants arquetips i diferents freqüències – tot això és informació que està submergida en el nostre inconscient més profund).

coaching quantic

Què passaria si entressis en ressonància amb allò que ets però no coneixes?

Tu i jo som com petites onades d’un vast Oceà. En el fons del nostre cor, som diferentes manifestacions del mateix Oceà. Tot és Unitat; a nivell quàntic tots estem fets de la mateixa Llum (que és informació). Per això puc ajudar-te a canviar la “teva” realitat (que no és més que una possibilitat entre infinites possibilitats). Com a coach no faig res, només llanço una pedreta que afectarà la teva realitat. Es com si obrís una “porta” per on entraran els “vents” del canvi. Només has de donar-te compte què ha canviat en la “teva” percepció de la realitat i aprofitar la nova informació que tens per crear la vida que vols.

El Coaching Quàntic és diferent a la resta de Coaching que practico. Es basa en el poder de la Intenció i la conexió amb el Cor (que és la porta a un “Camp Mòrfic d’Infinites Possibilitats”).  El Coaching Quàntic és una intervenció ràpida (5 minuts) i a distància que pot provocar en la vida del client el mateix efecte que provocaría una pedreta que cau en mig d’un llac: provoca un canvi (o diversos canvis, tots cap a la direcció que la Consciència – que és Supremament Inteligent – sap que és millor pel client). El Coaching Quàntic pot provocar un salt quàntic en la teva vida (sovint imperceptible al pricipi, però poc a poc va extendint-se com una pedreta que provoca ones i més ones al seu voltant).

***

Si vols saber més sobre mi ves a “La meva història” i si vols fer un procés de coaching complert (i saber els preus i com funciono), ves a “Com Començar“.