Si el primer pas és identificar bé el teu repte més important (allò que realment t’importa o t’apassiona), el següent pas és identificar la millor estratègia per fer-ho realitat.

I quina és la millor estratègia?

Aquella que et permet aconseguir els teus objectius de la manera més ràpida o eficient.

El coach et guiarà a descobrir per tu mateix la teva millor estratègia. No te la donarà sinó que t’ajudarà a que hi vegis amb claretat i ho descobreixis amb els teus ulls. I aquí radica l’èxit del Co-Active Coaching™: al descobrir per tu mateix la millor manera de realitzar el teus objectius, estaràs totalment motivat a executar el teu pla d’acció.

El coach t’escoltarà, et farà preguntes, et reptarà, despertarà la teva curiositat i la teva intuïció, et recolzarà, t’ajudarà a canviar la teva perspectiva quan estiguis atrapat en un únic punt de vista, t’ajudarà a que vegis els teus obstacles més inconscients, t’ajudarà a trobar solucions i a prendre decisions correctes, et farà reflexionar i a aprendre dels teus errors, et motivarà a treure la teva creativitat, t’empenyerà a sortir fora de la teva zona de comfort, et farà centrar-te en allò que realment t’importa, et recordarà qui ets i qui vols ser, t’ensenyarà a sortir del paper de víctima de les teves circumstàncies, confiarà en tu i el teu potencial…

El coach i tu treballareu junts en equip. Sentiràs la força de la co-activitat. Amb el coaching pots arribar més lluny i en menys temps.