Hi ha dos tipus de coaching. El primer (i més extès) és aquell on el coach és algú que ha après unes tècquines que aplica per ajudar al seu client. El segon és aquell on el coach no utilitza les tècniques que ha après sinó que utilitza la seva vibració per treure el millor del seu client.

El coaching que es fa elevant la vibració

aura1Tots tenim un camp magnètic al voltant compost principalment pels nostres pensaments i emocions. De fet, el que determina la força del nostre camp magnètic és la nostra Consciència. Per entendren’s, la Consciència és el nucli del que som (més enllà dels pensaments). Si la nostra Consciència (Allò que Som en nuclis més profunds) està accessible a la nostra personalitat (composada per la nostra ment, les nostres emocions i el nostre cos), el nostre camp magnètic irradiaria una “llum” forta, o en altres paraules, emetrem una vibració elevada.

Si la nostra Consciència més profunda no está irradiant a través de la nostra personalitat, el nostre camp magnètic serà de més baixa vibració o freqüència. En altres paraules, la nostra “llum” tindrà poca capacitat per “iluminar” el que ens envolta.

El nostre camp magnètic és la força més gran que tenim. La nostra Consciència és Una. No hi ha dues consciències. Hi ha moltes personalitats que expressen – en diferent grau – la mateixa gran Consciència. Si som capaços d’expressar un 1% més del que Som (allò que Tots Som), estem ajudant als demés a expressar allò que també son. Doncs com he dit, Tot és Una mateixa Consciència.

El coaching tradicional s’oblida del poder de la Consciència i se centra en la tècnica

La tècnica està molt bé. És necessària. Però cal saber en quin nivell jugem quan apliquem només “tècnica”. Estem enfocats al nivell de la personalitat, és a dir, al nivell on exiteixen els pensaments i les emocions. A aquest nivell, és poden aconseguir moltes coses, però cap de valor transformador si el nivell conscient des d’on actúa el coach és inferior al nivell de consciència del client.

Per vibrar alt has de “sentir” el teu nucli més profund

universal calibration lattice

http://www.fisioterapia1111.com/es/quefem/emf/

Si vols elevar la vibració, centra la teva atenció al teu cor. Imagina’t que allà dins hi ha “quelcom” que Ets en Essència. Diposita la teva atenció allà i tingues Fe. No és un exercici d’imaginació, però al principi ajuda imaginar-te el que dic. Poc a poc aniràs “sentint” que Ets més enllà dels teus pensaments i del teu cos. Notaràs que el teu camp magnètic és més fort, et sentiràs més “protegit” i veuràs com tindràs més impacte al teu voltant.

Quan vibris alt, tot al teu voltant (inclós el teu client), vibrarà més alt. Però per a que es produeixi una transformació en el teu client, aquest ha d’estar obert i receptiu al coach.