Parlar de “viure amb plenitud i amb sentit” és parlar de l’èxit.

Com sabràs que has assolit l’èxit? És important que defineixis bé què significa per a tu l’èxit si vols aconseguir-lo algun dia…

L’èxit té dues vessants:

– La profunditat: un èxit que t’eleva, et fa sentir ple de gratitud i humiltat és un Èxit que et toca l’ànima. Aquest és més profund que un que et toca l’emoció com una satisfacció lleugera.

– La durabilitat: un èxit que ha significat un canvi substancial en la teva manera de veure i viure la vida (per exemple: afrontar els canvis com oportunitats i no com a “problemes”) és més durader que un èxit que s’oblida 10 minuts després d’haver-lo aconseguit (per exemple: guanyar en un joc de la play station).

El coaching aposta per l’Èxit que dura i que et fa sentir ple. És un Èxit amb majúscules doncs té un significat important per tu (i probablement pels qui t’envolten).

El coaching t’ajuda a redefinir el que per tu significa l’Èxit amb majúscules.

Aquest és el primer pas (i sovint el més important). I després Coaching Barcelona t’ajuda a trobar aquest Èxit dins i fora teu, per la qual cosa parteix de la següent premisa:

L’Èxit que busques no es troba en el mateix nivell on tu et trobes ara.

Einstein deia que “els problemes no tenen solució des del mateix nivell on els hem creat”. Per trobar la solució cal “pujar” de nivell.

De quin nivell parlem?

Parlem bàsicament de nivell de consciència. El que significa que per aconseguir el que vols has de ser més valent per deixar de tenir por. Has de deixar de mirar el passat i el futur i centrar-te en els detalls del present. Has de deixar de creure que ets una víctima del què et passa i experimentar el poder que tens de crear les teves circumstàncies. Has de deixar de parlar i escoltar-te més doncs la resposta és dins teu. Necessites una empenta? Contacta amb mi.

Es qüestió de perspectiva

Per canviar de nivell has de canviar la perspectiva des de la qual veus la teva vida. T’imagines veure la teva vida des d’una perspectiva amb infinites possibilitats on no existís la por ni el fracàs? Què seria possible des d’aquesta perspectiva? El coaching t’acompanya a canviar de perspectiva i pujar de nivell. El coaching és com pujar a unes super-escales mecàniques que acceleren el teu accès al nivell on tens els resultats i la satisfacció que busques. I un cop aconsegueixes conectar amb aquesta satisfacció, és més sencill trobar solucions i la millor manera de manifestar la teva visió aquí i ara.