Benvinguda o benvingut!

A Coaching Barcelona trobaràs algunes pinzellades sobre el coaching personalcoaching empresarial, cursos de coaching i com aquest pot ser un dia decisiu en la teva vida.

Què és el coaching? És molt sencill: digam quin és el teu Repte més important i t’ajudaré a aconseguir-ho amb menys temps.

Sergi avatar1

Sergi Coach, CPCC

Em dic Sergi i sóc un coach certificat especialitzat en ajudar a persones a conectar amb el Ser i a manifestar aquest Potencial en la vida quotidiana. Pots tenir molts reptes importants, i tots son molt legítims. Però el meu coaching está dissenyat especialment per donar Direcció a persones compromeses amb el seu creixement, i per això hi dedico un màxim de 3 sessions per persona i any.

El meu paper és ajudar-te a conectar amb el teu Potencial (amb allò que Ets realment) i impulsar la teva vida en la Direcció correcta. En això destaca de manera especial aquest coaching: en ajudar-te a reconectar amb la teva Intuició i impulsar-te a fer les passes necessaries que fa temps que aplaçaves i que condueixen la teva Vida cap a la teva millor Direcció.

Sí, ja sé que sona una mica “abstracte”. I fins i tot pots arribar a pensar que això del coaching és una paraula “de moda” sense substància. O potser et preguntes “per què carai necessito jo un coach”? No serà una presa de pèl inventada pels americans?

Si estàs llegint això és perquè com a mínim sentiràs curiositat pel coaching. Si vols descobrir-lo realment, t’animo a que ho provis. Si no t’atreveixes i vols calmar la teva sed d’informació, Coaching Barcelona et pot dir que segons una enquesta feta per la Federació Internacional de Coaching o l’ICF a 698 persones que van rebre coaching, el 96,9% van dir que repetirien l’experiència doncs els va servir sobretot per:

a) millorar la seva auto-confiança i la inteligència emocional(45%),

b) assolir un equilibri entre la seva vida personal i la seva vida laboral (36%) i

c) avançar en la seva trajectòria professional (27%) .

Podríem anomenar més beneficis, però tot això ara deu ser teoria per a tu…

El que probablement no és teoria per a tu és que sents que hi ha algo que et manca a la teva vida i no saps exactament què és, o saps quina és la direcció cap a on vols anar però estàs encallat o no saps com planificar-te o com fer el primer pas.

Tranquil: això que et passa és normal i humà. A nosaltres (els coaches) també ens passa. A qui no??

I em pregunto com te les arregles…?

Consultes a un amic? Potser parles amb un familiar? O vas a veure a un terapeuta? O medites? O reses? O fas un curs per veure si així t’aclareixes? O vas a un tarotista? O fas alguna teràpia energètica? O simplement et prens un whisky i poses la tele per oblidar aquesta inquietud? Jo també ho he fet alguna vegada. Però Coaching Barcelona creu que el Co-Active Coaching™ és una manera molt bona i sana de fer-nos avançar eficaçment cap endavant. I a diferència de totes les anteriors opcions, és potser la millor manera de fer-nos sentir que som nosaltres els qui “pilotem el nostre avió”. I és que el coaching no et dona la solució sinó que et facilita que la trobis per tu mateix. I t’ajuda a redefinir l’Èxit. Mira aquest vídeo i comprendràs millor:

 

El coach t’ajuda a trobis i manifestis el teu potencial (personal i professional) per tu mateix. Aquesta és la petita gran diferència entre el coaching i la resta d’alternatives (com la teràpia, la consultoria, la formació, el mentoring, etc). I la motivació que tens d’implementar la solució (que has trobat per tu mateix) és el doble…i la satisfacció el triple.

La diferència sovint no té preu.

Què és Coaching Barcelona?

És una iniciativa per accelerar el creixement d’aquelles persones que estan compromeses amb la seva Evolució.

Avui en dia, moltes persones de Barcelona o altres províncies s’auto-anomenen “coach” sense ser-ho, i això perjudica als que sí ho som. Això no vol dir que les organitzacions o les persones no siguin molt vàlides i et puguin ajudar. El que volem dir és que, si vols experimentar el coaching en la seva essència, t’asseguris de quins estudis tenen i si aquests estan homologats per entitats reconegudes com la International Coaching Federation (ICF).