Tens la sensació que no pots amb tot o que la vida representa massa esforç? Vols aclarir la teva direcció, restaurar la força i actuar amb més seguretat?

Això és el que he fet amb més de 250 persones que estaven obertes a deixar-se sorpendre per sí mateixes.

fade-leftfade-rightSi solo haces lo fácil, tu vida será difícil. Si haces lo difícil, tu vida será más fácil

Coaching Barcelona

Invierte en ti y sorpréndete de ti mism@

down arrow curve

Com impactaria reforçar la teva voluntat, ennoblir el teu cor i aclarir la teva ment?

Lo que me encanta de tu coaching es que profundizas en el Ser de la persona. Haces que contacte con mi ser más espiritual y emocional. Sergi, para mi ha sido un proceso muy importante, he hecho clic en muchas cosas que necesitaba para poder crecer. No dudes que seguiremos el proceso de mi crecimiento, para mi es y ha sido más importante de lo que he mostrado. Gracias Sergi.

Mar Milán
Mar Milán Coach profesional

Sergi, me has hecho preguntas que me han abierto el corazón, me han removido por dentro y han despertado mi consciencia de una forma brutal. Lo más significativo es que nunca  me has dicho qué debía hacer y te has ahorrado de darme ningún consejo.

Marc Cornejo
Marc Cornejo Autónomo

He conectat amb la meva ànima (part espiritual), aquesta part de nosaltres que NO TÉ CAP EXPLICACIÓ racional. I he posat per escrit els components de la meva missió sense grans utopíes, sense visions màgiques, però de manera real, pràctica i positiva.

Chus
Chus Directiu

He aprendido que ser honesta es positivo para mí y me hace sentir íntegra. Y, sobretodo, a vivir con la realidad que tengo aceptándola tal y como es. Es una terapia absolutamente diferente a lo habitual.

Belén Sampayo
Belén Sampayo Comercial

Moltes gràcies per tot. En tot el procés he tingut la sensació de que t'ho has treballat tot molt. Ha estat un procés molt interessant, molt diferent del que m'imaginava i m'he adonat de moltes coses. El que més m'ha agradat són els deures que havia de fer entre sessió i sessió, m'ha servit molt per agafar conciència del que passava.

Montse Ll.
Montse Ll. Administrativa

El coaching m’ha donat eines per desvincular-me d’emocions i pensaments desencoratjadors. Dic ‘desvincular’ perquè no me n’he desfet. Però ja no són els protagonistes de la meva vida (si més no quan me n’adono). I això obre un ventall enorme de possibilitats. En Sergi m’ha ensenyat les eines per identificar aquestes emocions, reconèixer-les i continuar endavant. El millor de tot és que ho ha fet a través de preguntes senzilles, exercicis simples. Crec que és gràcies a aquesta simplicitat que les tinc presents al meu dia a dia.

Bruna Roma
Bruna Roma Estudiant de medicina

Gracias por mostrarme el lugar donde nace el arcoiris...has sido un magnífico guía y me has acompañado en esta sacudida emocional y en esta mirada al corazón...me has aportado comprensión, positivismo y he reconectado con mi parte más esencial...toda una experiencia tot plegat!!!

Teresa Fernández
Teresa Fernández Cuidadora de personas

Lo tengo en mis manos todo para dar el salto al cambio que quiero en mi vida, cambio q empieza a notarse.....pero hay que ser constante y dar pasos firmes, sin desaliento y sin permitir que mi ego siga dominándome. He aprendido que todo está en mi interior y que debo dar amor a lo que me incomoda, me afea o me disgusta.

Joan Alejo
Joan Alejo Gerente de una tienda

Gràcies per compartir els teus coneixements amb mi i per ajudar-me a tirar endevant veient la vida i els altres des d'una altra perspectiva, diferent a la meva habitual i amb més amor. Les passejades pel parc han estat d'un gran valor moral, espiritual, personal, etc. Ha valgut la pena. Moltes gràcies per tot.

Kim Garrido
Kim Garrido Autònom

Has passat a formar part del meu Hall of fame de persones que per un motiu o un altre han inspirat la meva vida i han afegit motivació i felicitat. El meu abans era un puzle de mil peces tot desmuntat sense manual d'instruccions ni guia de muntatge. Però el meu ara, després de les sessions de coaching, es pot representar amb el mateix puzzle ja mig muntat, tot i adonant-me que hi havia un excés de peces totalment innecessàries per a construir-lo. I el que és més important, que les peces sempre han estat en mi, només calia analitzar-les i donar-li el valor que realment tenien. Així que gràcies, gràcies i gràcies per ajudar-me a obrir la porta a la llum i la claror.

Marta Fernández
Marta Fernández Directiva

Agraïr-te a tu tota l'ajuda i les tècniques que m'has ensenyat. M''han sigut fonamentals. Jo estava en un moment molt delicat abans de conèixe't, amb la clara sensació que estava anant cap a la deriva. Després de les sessions de coaching tinc la sensació que he tornat a agafar el timo. El què més m'ha agradat és haver après tantes coses amb tant poc temps en un ambient agradable, envoltats de natura, i també m'ha agradat el seguiment per mail entre sessió i sessió,m'ha sigut de gran ajuda.

Ester Pujol
Ester Pujol Directiva

He après a obrir la mirada a la vida, i veig que no tot és fosc. Les eines que he après a fer servir són molt potents i útils i amb una mica d'esforç y seguint uns bons pasos puc aconseguir el que em proposi!

Raúl Cañes
Raúl Cañes Autònom

Nunca que hubiera imaginado que pensaría como ahora pienso y actúo. Además que eres una persona que transmite mucha paz y confianza desde el minuto 1',  tienes la capacidad de encontrar rápido los puntos débiles y sabes reconducirlos y poderlos ver desde otra perspectiva. Contigo, después de una sesión ves la luz tan cerca y ves la vida desde otra perspectiva, aprendes a ver las cosas de distintas maneras. Lo que me llevo es una seguridad en mí misma increíble, y saber que soy capaz de hacer cualquier cosas que me proponga.

Gemma Fernández
Gemma Fernández Marketing Manager

He adquirido más confianza y seguridad en mi mismo. Gracias por poder hacerme preguntas y poder serenarme delante los problemas sabiendo que no soy mi mente. Ahora puedo verme desde fuera de una forma objetiva. Es muy enriquecedor.

Nico Molina
Nico Molina Empresario

He aconseguit estar millor amb mi mateixa, tenir més força, més confiança, més energia. Quan vaig començar estava frustrada, ho veia tot negre i no em sentia amb forces per res, i ara em veig amb més energia i he entès que la realitat continua sent com és, però el que la canvia és la manera con tu l'enfoquis i et plantegis la teva vida.

Alexandra Prats
Alexandra Prats Socia fundadora MKT Cultural

Ha sido una experiencia muy constructiva, he encontrado no uno sino diferentes rumbos para liberar inseguridades y conseguir autoestima. Ha sido un placer haberte conocido. Un abrazo.

Milagros Fernández
Milagros Fernández Auxiliar de Clínica

El que he fet m'ha ajudat i m'està ajudant molt. El que m'ha funcionat molt és parlar amb algú que té una visió molt diferent a mi i m'emporto una experiència molt bona. Ja no estic dins el pou però encara hem costa obrir els ulls davant un món tant lluminós com el que tinc davant; encara m'enlluerno però m'agrada respirar un aire diferent això hem dona forces per tirar endavant, i també he après que tinc algú sempre a prop meu amb qui es pot parlar del que sigui i com sigui.

Josep Domènech
Josep Domènech Estudiant

M'he adonat com em boicoteja la meva ment, i des de llavors em deixo guiar mes pel cor i la intuïció. La visió de la vida m'ha canviat totalment i he entès que la felicitat només depèn de mi mateixa...

Clàudia Muñoz
Clàudia Muñoz Project manager
down arrow curve

Tus problemas se resuelven liberando tu potencial.
Y eso no ocurre si no ampliamos tu zona de confort.

IMG 20180311 WA0002 1

Sergi Mora, coach

O escribe a [email protected] para cualquier pregunta.

128x128 rsz rose mystique transparent logo2

Libera Tu Potencial

invierte en ti4 1

Hay una fuente dentro de ti. No camines con un cubo vacío.

Rumi, 1207-1273